Nieuwsoverzicht

Op deze nieuwspagina van OnlineWerkplekken.nl vindt u een overzicht van de nieuwsberichten. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van OnlineWerkplekken.nl kunt u de pagina regelmatig bezoeken. Zo hoeft u niets te missen bij OnlineWerkplekken.nl.

Overzicht

DatumTitel
20 december 2017Namens Onlinewerkplekken.nl wensen wij u fijne feestdagen en een geweldig 2018

Namens Onlinewerkplekken.nl wensen wij u fijne feestdagen en een geweldig 2018. Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik u te bedanken, mede dankzij u zijn wij ook het afgelopen jaar weer gegroeid. We hadden deze groei niet kunnen doormaken zonder uw hulp!

21 september 2017Hardware actie Onlinewerkplekken.nl

Profiteer de komende herfst van een unieke actie bij Onlinewerkplekken.nl. Bij afname van een online werkplek omgeving of verlenging van een bestaande overeenkomst, ontvangt u één ThinClient per 10 werkplekken. Een ThinClient is een kleine computer die minimaal onderhoud nodig heeft, weinig energie verbruikt en geoptimaliseerd is voor onze online werkplekken oplossing.

03 juli 2017Zomeractie OnlineWerkplekken.nl

Om deze zomer nog mooier te maken bieden wij onze klanten nu de opslag verdubbelaar. De standaard toegekende schijfruimte wordt tot 21 september aanstaande verdubbeld gedurende de gehele contractperiode.

17 januari 2017Tijdelijke actie: Gratis support bij Online Werkplekken!

OnlineWerkplekken.nl hanteert tot en met 31 april een spectaculaire actie. U krijgt namelijk bij elke nieuwe bestelling van ons 10 minuten support per medewerker per maand aangeboden gedurende de looptijd van het contract. Normaliter betaalt u hier € 3,99 per gebruiker voor.

20 december 2016Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Namens Onlinewerkplekken.nl wensen wij u fijne feestdagen en een goed 2017. Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik u te bedanken, mede dankzij u zijn wij ook het afgelopen jaar weer gegroeid. De ontvangst van de derde FD Gazellen nominatie was de bekroning op deze groei, die niet zonder u mogelijk was geweest.

06 september 2016Einde two-way authenticatie app voor Android 3 en iOS6 besturingssystemen

Onze two-way authenticatie app kondigt einde support aan voor de Android 3 en iOS 6 besturingssystemen. Al enige tijd merkt de applicatie dat er een dalend aantal gebruikers is met deze besturingssystemen uit 2011 en 2012. 

19 juli 2016Succesvol eerste fase afgerond!

We zijn trots om te kunnen mededelen dat de migratie van de Online Werkplekken succesvol is volbracht. Het eerste deel van de migratie hebben onze consultants afgelopen vrijdag overgezet op ons nieuwe Windows-platform.

17 mei 2016Vernieuwing van de Online Werkplek-infrastructuur

Aankomende zomer gaat OnlineWerkplekken.nl de infrastructuur in het datacenter vernieuwen met nieuwe hardware. Dit zorgt voor razendsnelle werkplekken, encryptie van al uw data en nog veel meer verbeteringen.

18 maart 2016Managed WIFI as a service beschikbaar!

Op steeds meer kantoorlocaties worden flexibele werkplekken en vergaderruimtes toegepast. Ook buiten kantoor in restaurants, vliegvelden en thuis is internet steeds belangrijker aan het worden. Om te besparen op de mobiele kosten, zorgen bedrijven dat zij gebruik maken van een stabiele en degelijke Managed WIFI-oplossing. De aanschaf is veelal divers en verloopt echter alles behalve vlekkeloos. Het beheer is lastig en kan de nodige frustraties met zich meebrengen.

23 april 2015Kies een Online Werkplek die bij u past!

Het is belangrijk dat u een Online Werkplek kiest die bij u past. Een Online Werkplek werkt altijd via de Cloud, maar hoe de omgeving van uw Online Werkplek functioneert, heeft u zelf in handen. In dit artikel lichten we de Citrix XenApp toe en de toevoeging van Rushfiles. 

31 maart 2015OnlineWerkplekken.nl op maandag 7 april gesloten in verband met Pasen

Op zondag 5 april 2015 en maandag 6 april 2015 vieren we Eerste en Tweede Paasdag. Vandaar dat we bij OnlineWerkplekken.nl maandag 6 april gesloten zijn. 

12 maart 2015Geen ‘Het Nieuwe Werken’ zonder online werkplek

In 2014 is Het Nieuwe Werken volgens een nationale enquête geïntegreerd binnen het normale werken. Steeds vaker werken mensen daar waar het nodig is ongeacht de tijd, de plaats of de device. De online werkplek die wij bieden is de bindende factor als het gaat om ‘Het Nieuwe Werken’. Het is namelijk dankzij deze technologie dat werkenden op andere plekken dan alleen op het kantoor kunnen werken. Onlinewerkplekken.nl helpt u bij het inrichten van deze omgeving, zodat u altijd en overal aan de slag kunt.

26 februari 2015Hosted Exchange: Uw e-mail en agenda altijd bij de hand!

Veel tijd kan bespaard worden als het gaat om beheer van e-mail en agenda. Door te kiezen voor Hosted Exchange kan het moderne werken van nu nog flexibeler en efficiënter uitgevoerd worden doordat het beheer van agenda en e-mail meegroeit. Met Hosted Exchange van Onlinewerkplekken.nl heeft u altijd uw agenda en e-mail bij de hand!

10 februari 2015Binnenkort beschikbaar: Nieuwe Yealink toestellen!

VoIP is een belangrijke stap als het gaat om het integreren van verschillende technologieën zoals telefonie en internet. De investering in uw internetverbinding betaalt zich sneller terug door te bellen via deze lijn. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van de internetverbinding en de moderne middelen. Vanaf eind maart bieden wij nog meer geavanceerde, gemakkelijke en betrouwbare Yealink toestellen aan.

19 januari 2015De ISO 27001 & NEN 7510 certificaten zijn binnen!

Goed beveiligde gegevens en beschermde data zijn twee aspecten die binnen onze dienstverlening uiterst belangrijk zijn. Om dit in goede banen te leiden hebben wij vooropgestelde procedures en processen die afgelopen september onder de loep zijn genomen. Nadat wij hard werk hebben verricht, kunnen wij trots mededelen dat ons harde werken heeft geloond. We hebben het ISO 27001 en het NEN 7510 certificaat binnen en we zijn hier erg trots op!

09 januari 2015Koop voordelig in bij OnlineWerkplekken.nl

Bij OnlineWerkplekken.nl kunt u voordelige Online Werkplekken afnemen in de cloud. Hoe meer Online Werkplekken u afneemt hoe lager uw maandelijkse kosten per Online Werkplek zijn. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het afnemen van de hardware voor uw Online Werkplekken, zoals Thin Clients, beeldschermen en telefoontoestellen.

17 december 2014Bereikbaarheid OnlineWerkplekken.nl met de feestdagen

Tijdens de feestdagen is OnlineWerkplekken.nl beperkt bereikbaar. Op 25 en 26 december (Kerstmis) en 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn onze kantoren gesloten en gedurende deze dagen kunt u voor storingen gebruik maken van ons 24/7 storingsnummer.

21 november 2014OnlineWerkplekken.nl maakt gebruik van RushFiles

Bij OnlineWerkplekken.nl wordt er gewerkt middels RushFiles om toegang te krijgen tot de gezamenlijk opslag. RushFiles is een handig stukje software waarmee gebruikers op de gezamenlijke opslag documenten kunnen plaatsen, archiveren en delen. Daarnaast kan de administrator eenvoudig mappen aanmaken en een rechtenstructuur opzetten. 

24 september 2014Nieuw: Offline werken is "gewoon" mogelijk!

Zoals de naam al doet vermoeden werkt een Online Werkplek alleen met een werkende internetverbinding. Bij de Online Werkplekken van OnlineWerkplekken.nl is het mogelijk om zonder internetverbinding in bijvoorbeeld een vliegtuig, trein of auto door te werken.

03 september 2014Uw gegevens zijn veilig bij OnlineWerkplekken.nl

Eerder deze week is er naar buiten gekomen dat de iCloud-diensten van Apple zijn gehackt, waardoor meerdere privé foto’s van Hollywood-actrices op internet zijn verschenen. Er bleek een beveiligingslek te zitten in de dienst Find My iPhone.

De voordelen

  • +2500 Tevreden bedrijven
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Encryptie van data
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl