Nieuwsoverzicht

Op deze nieuwspagina van OnlineWerkplekken.nl vindt u een overzicht van de nieuwsberichten. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van OnlineWerkplekken.nl kunt u de pagina regelmatig bezoeken. Zo hoeft u niets te missen bij OnlineWerkplekken.nl.

Overzicht

DatumTitel
16 januari 2020Cybersecurity: staan uw bedrijfsgegevens veilig?

Wanneer u met gegevens werkt is het zeer belangrijk om te voorkomen dat er schade door verstoring, uitval of misbruik van ICT is bij uw bedrijf. 

06 juni 2019Aanstaande maandag zijn we gesloten

Op tweede pinksterdag (maandag 10 juni) zijn wij niet op kantoor aanwezig. 

16 april 2019Niet aanwezig op tweede paasdag

Team Onlinewerkplekken.nl zal aanstaande maandag 22 april niet aanwezig zijn vanwege tweede paasdag.

12 december 2018Aangepaste openingstijden met kerst en oud en nieuw!

De feestdagen komen ons tegemoet. Om die reden hanteren wij aangepaste openingstijden. 

09 juli 2018Verwerkersovereenkomst

Niet anders dan vele andere bedrijven/organisaties is Onlinewerkplekken.nl de afgelopen periode erg druk geweest met de nieuwe wet- en regelgeving ‘’AVG’’. De voornaamste bezigheid voor het team van Onlinewerkplekken.nl is het opstellen en sluiten van verwerkersovereenkomsten voor klanten. Helaas is de overeenkomst nog niet van al onze klanten ontvangen.

15 mei 2018Aanstaande maandag 21 mei gesloten

Met Pinksteren, aanstaande maandag 21 mei is onlinewerkplekken.nl gesloten.

08 mei 2018Aanstaande donderdag 10 mei zijn wij gesloten

Aanstaande donderdag 10 mei is het Hemelvaartsdag. Om die reden is Onlinewerkplekken.nl is die dag gesloten.

23 april 2018Aanstaande vrijdag 27 april is ons kantoor wegens Koningsdag gesloten

Aanstaande vrijdag 27 april is ons kantoor wegens Koningsdag gesloten.

04 april 2018De voordelen van een Online Werkplek

Wist je dat steeds meer bedrijven gebruik maken van een Online Werkplek?

De vraag is: waarom kiest men voor een werkplek in de Cloud?

29 maart 2018Onlinewerkplekken.nl tweede paasdag gesloten

De lente is van start gegaan en de Pasen komt ons tegemoet. Pasen valt dit jaar op zondag 1 en maandag 2 april. Ons kantoor is op tweede paasdag gesloten.

 

20 december 2017Namens Onlinewerkplekken.nl wensen wij u fijne feestdagen en een geweldig 2018

Namens Onlinewerkplekken.nl wensen wij u fijne feestdagen en een geweldig 2018. Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik u te bedanken, mede dankzij u zijn wij ook het afgelopen jaar weer gegroeid. We hadden deze groei niet kunnen doormaken zonder uw hulp!

21 september 2017Hardware actie Onlinewerkplekken.nl

Profiteer de komende herfst van een unieke actie bij Onlinewerkplekken.nl. Bij afname van een online werkplek omgeving of verlenging van een bestaande overeenkomst, ontvangt u één ThinClient per 10 werkplekken. Een ThinClient is een kleine computer die minimaal onderhoud nodig heeft, weinig energie verbruikt en geoptimaliseerd is voor onze online werkplekken oplossing.

03 juli 2017Zomeractie OnlineWerkplekken.nl

Om deze zomer nog mooier te maken bieden wij onze klanten nu de opslag verdubbelaar. De standaard toegekende schijfruimte wordt tot 21 september aanstaande verdubbeld gedurende de gehele contractperiode.

17 januari 2017Tijdelijke actie: Gratis support bij Online Werkplekken!

OnlineWerkplekken.nl hanteert tot en met 31 april een spectaculaire actie. U krijgt namelijk bij elke nieuwe bestelling van ons 10 minuten support per medewerker per maand aangeboden gedurende de looptijd van het contract. Normaliter betaalt u hier € 3,99 per gebruiker voor.

20 december 2016Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Namens Onlinewerkplekken.nl wensen wij u fijne feestdagen en een goed 2017. Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik u te bedanken, mede dankzij u zijn wij ook het afgelopen jaar weer gegroeid. De ontvangst van de derde FD Gazellen nominatie was de bekroning op deze groei, die niet zonder u mogelijk was geweest.

06 september 2016Einde two-way authenticatie app voor Android 3 en iOS6 besturingssystemen

Onze two-way authenticatie app kondigt einde support aan voor de Android 3 en iOS 6 besturingssystemen. Al enige tijd merkt de applicatie dat er een dalend aantal gebruikers is met deze besturingssystemen uit 2011 en 2012. 

19 juli 2016Succesvol eerste fase afgerond!

We zijn trots om te kunnen mededelen dat de migratie van de Online Werkplekken succesvol is volbracht. Het eerste deel van de migratie hebben onze consultants afgelopen vrijdag overgezet op ons nieuwe Windows-platform.

17 mei 2016Vernieuwing van de Online Werkplek-infrastructuur

Aankomende zomer gaat OnlineWerkplekken.nl de infrastructuur in het datacenter vernieuwen met nieuwe hardware. Dit zorgt voor razendsnelle werkplekken, encryptie van al uw data en nog veel meer verbeteringen.

18 maart 2016Managed WIFI as a service beschikbaar!

Op steeds meer kantoorlocaties worden flexibele werkplekken en vergaderruimtes toegepast. Ook buiten kantoor in restaurants, vliegvelden en thuis is internet steeds belangrijker aan het worden. Om te besparen op de mobiele kosten, zorgen bedrijven dat zij gebruik maken van een stabiele en degelijke Managed WIFI-oplossing. De aanschaf is veelal divers en verloopt echter alles behalve vlekkeloos. Het beheer is lastig en kan de nodige frustraties met zich meebrengen.

23 april 2015Kies een Online Werkplek die bij u past!

Het is belangrijk dat u een Online Werkplek kiest die bij u past. Een Online Werkplek werkt altijd via de Cloud, maar hoe de omgeving van uw Online Werkplek functioneert, heeft u zelf in handen. In dit artikel lichten we de Citrix XenApp toe en de toevoeging van Rushfiles. 

De voordelen

  • +2500 tevreden klanten
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl