Citrix Desktop

De Citrix Desktop biedt u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot al uw applicaties en data vanuit elke gewenste plek. Op deze manier kunt u de productiviteit van uw personeel optimaliseren. Zij zullen zich zelfstandig moeten opstellen, daarbij worden zij zelfredzaam en kan uw personeel zich verder ontplooien.

Naast de mogelijkheden om het personeel zich te laten ontwikkelen en flexibel te werken, is een Citrix Desktop een betrouwbaar en veilige manier om met data om te gaan. Uw data staat veilig in ons datacenter in Ede. Wij, tevens als ons datacenter zijn ISO gecertificeerd. Het behaalde ISO27001:2013 certificaat geeft aan dat wij zorgvuldig omgaan met de data van onze klanten. Daarnaast beschikken wij ook over het NEN75100certificaat, waarmee wij de zorg mogen bedienen. In onze branche is er veel vraag naar veiligheid, wij hechten dan ook veel waarde aan informatiebeveiliging.

Tarieven bekijken

Wij bieden u een Citrix Enterprise oplossing. Deze zal geheel ingevuld worden met uw wensen en voorkeuren. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende maatofferte.

 

Meer informatie over de Citrix Desktop aanvragen

De voordelen

  • +2500 tevreden klanten
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl