De voordelen van een Online Werkplek

Wist je dat steeds meer bedrijven gebruik maken van een Online Werkplek?

De vraag is: waarom kiest men voor een werkplek in de Cloud?

Met een Online Werkplek beschik je over een grote mate van flexibiliteit. Flexibiliteit in de vorm van locatie onafhankelijk kunnen werken alsmede de mogelijkheid snel te kunnen op- en afschalen. Daarnaast is een Online Werkplek ook zeker kostenbesparend, grote éénmalige investeringen zijn verleden tijd, locatiewerkzaamheden worden geminimaliseerd en tevens bespaar je op stroomkosten als je voorheen een server op kantoor had staan. Bedrijven die gebruik maken van een Online Werkplek bij ons hoeven zich niet meer druk te maken om het onderhoud en beheer. Dit wordt volledig uit handen genomen. In geval van calamiteiten staat een team 24x7 voor je klaar.

Veel bedrijven vragen zich af of hun data wel veilig is, bij Onlinewerkplekken.nl kan je er vanuit gaan dat dit het geval is. Clouddiensten draaien op verschillende servers in één van onze beveiligde datacenters daarnaast beschikt Onlinewerkplekken.nl over de gerenomeerde ISO27001/NEN7510 en ISO9001 certificeringen. Data-encryptie, anti-virus en dagelijkse back-ups zijn bij Onlinewerkplekken.nl standaard inbegrepen.

Kortom; Het gebruik van een Online Werkplek biedt veel mogelijkheiden en flexibiliteit om te werken waar en wanneer je maar wil. Bedrijven die in de Cloud werken genereren meer omzet doordat zij productiever te werk gaan, dit is uit onderzoek gebleken.

Onze adviseurs staan voor je klaar om bij interesse de mogelijkheden door te nemen, schroom dus niet contact met ons op te nemen. 

De voordelen

  • +2500 Tevreden bedrijven
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Encryptie van data
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl