Klantenservice

Als klant van OnlineWerkplekken.nl krijgt u gegarandeerd de beste service. De organisatie heeft veel ervaring met de producten die op OnlineWerkplekken.nl aangeboden worden. De medewerkers van OnlineWerkplekken.nl kunnen u altijd te woord staan, met u meedenken en eventueel een oplossing aanreiken.

Als provider heeft OnlineWerkplekken.nl klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Zodoende zijn de klanten van OnlineWerkplekken.nl geen nummertje, maar de klanten zullen altijd op een persoonlijke manier behandeld worden. Er zijn meerdere manieren om de ondersteuning te vragen die u nodig heeft. Via verscheidene kanalen kunt  u OnlineWerkplekken.nl bereiken: e-mailen, online chatten en bellen. Vele antwoorden op uw vragen zijn terug te vinden bij de veelgestelde vragen. Op werkdagen is OnlineWerkplekken.nl van 09.00 uur tot 17.00 uur beschikbaar.

Over ons

OnlineWerkplekken.nl is een jong en dynamisch bedrijf, met service en zekerheid als kernwaarden. Ontdek meer over de achtergrond van OnlineWerkplekken.nl.

Support

Om de beste service te garanderen kunt u bij vraagstukken contact opnemen met het supportteam van OnlineWerkplekken.nl. Zij helpen u graag verder.

Contact

Om u de beste service te kunnen bieden staan de medewerkers van OnlineWerkplekken.nl u graag te woord. Middels verschillende kanalen biedt OnlineWerkplekken.nl u ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u veel voorkomende vragen van klanten, aangevuld met een gericht antwoord. Vind hier snel en eenvoudig uw oplossing voor uw vraagstuk.

Klantenservice

De voordelen

  • +2500 tevreden klanten
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl