Cloud computing voor het MKB

Niet alleen grote bedrijven kunnen tegenwoordig eenvoudig en goedkoop gebruikmaken van moderne technologie, maar ook het midden- en kleinbedrijf. Zo geeft cloud computing het mkb de mogelijkheid om gebruik te maken van dezelfde software die voorheen alleen beschikbaar was voor grote bedrijven.

Wat is cloud computing?

Cloud computing is het on-demand leveren van IT-diensten als servers, software en opslag via het internet in plaats van een on-premise infrastructuur. De eindgebruiker is geen eigenaar van de gebruikte infrastructuur of software en hoeft hier dus geen grote investeringen voor te doen. Bedrijven kunnen zich abonneren op de computing resources die ze nodig hebben en betalen alleen voor wat ze gebruiken.

Wat zijn de voordelen van cloud computing?

Documenten en informatie zijn eenvoudiger te delen, ongeacht plaats of tijd. Van elke locatie kan men een kantoor maken. Daarnaast staat data veilig in ons datacenter in Nederland. Het datacenter is, net als wij, ISO gecertificeerd. ISO27001:2013 geeft aan dat wij zorgvuldig met klantgegevens en data omgaan. Informatiebeveiliging staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Om de zorg te mogen bedienen zijn wij tevens NEN7510 gecertificeerd.

Tarieven bekijken

Meer weten over cloud computing voor het mkb?

Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden van cloud computing voor het mkb, dan kunt kunt informatie aanvragen bij een van onze werknemers via online chat, telefoon, mail of onderstaand contactformulier. De medewerkers van OnlineWerkplekken.nl kunnen u altijd te woord staan, met u meedenken en eventueel een oplossing aanreiken.

 

Meer informatie over Cloud Computing voor het MKB aanvragen

De voordelen

  • +2500 tevreden klanten
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl