Managed Wifi

De veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid van een internetverbinding op uw kantoor is belangrijk. Apparaten worden steeds meer verbonden met het internet en het bereik is daar veelal een probleem bij. Managed Wifi is een oplossing die OnlineWerkplekken.nl kan leveren met optimaal bereik, volledige snelheid en voor kleine en/of grote kantoren.

  • Stabiel en storingsvrij wifi-netwerk
  • Hoge snelheden
  • Extra veilig
  • Schaalbaar

Voorkom problemen, kies voor kwaliteit met Managed Wifi

PProblemen door verkeerde Wifi-instellingen of apparatuur zijn uiterst kostbaar. Ongemerkt zorgt dit voor dagelijkse vertraging van werk en frustratie bij uw medewerker(s). Stap daarom eenvoudig over naar een Managed Wifi-oplossing die zorgt voor de stabiliteit en veiligheid om data binnen uw organisatie te waarborgen.

OnlineWerkplekken.nl heeft een Managed Wifi-oplossing die wij kunnen aanpassen aan de behoeften van uw organisatie. De Managed Wifi-oplossing zorgt voor één dashboard, waardoor beheer van uw Wifi-omgeving eenvoudig en op afstand realiseerbaar is. Naast wifi beheer, verzorgen wij de installatie van de Managed Wifi-oplossing en bij calamiteiten heeft u een 24/7 helpdesk achter de hand.

Schaalbaar en verlaging van de kosten

Doordat Managed Wifi een schaalbare oplossing is, zorgt het direct voor een verlaging van de kosten. Wilt u gebruikmaken van Managed Wifi als aanvulling op uw Online Werkplek? Dan adviseren wij u om eenvoudig te beginnen met een kleine oplossing om deze vervolgens uit te breiden. Onze klanten hebben veel ervaring met de Managed Wifi-oplossing zoals wij deze aanbieden. Vraag gerust naar referenties om de dienst elders te raadplegen.

Meer weten over Managed Wifi van OnlineWerkplekken.nl?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over Managed Wifi van OnlineWerkplekken.nl? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. U kunt ons iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bereiken via e-mail, online chat, telefoon en het contactformulier op onze website. Onze medewerkers kunnen u altijd te woord staan, met u meedenken en eventueel een oplossing aanreiken.

Aanvullende diensten

De voordelen

  • +2500 tevreden klanten
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl