Managed WiFi

De veiligheid, snelheid en betrouwheid van een internetverbinding op uw kantoor is belangrijk. Apparaten worden steeds meer verbonden met het internet en bereik is daar veelal een probleem bij. Managed WiFi is een oplossing die OnlineWerkplekken.nl kan leveren met optimaal bereik, volledige snelheid en voor kleine en/of grote kantoren.

Voorkom problemen, kies voor kwaliteit

Problemen door verkeerde WiFi-instellingen of apparatuur is uiterst kostbaar. Ongemerkt zorgt dit voor dagelijkse vertraging en frustratie die uw medewerker(s) ervaren. Stap eenvoudig over naar een Managed WiFi-oplossing die zorgt voor de stabiliteit en veiligheid om data binnen uw organisatie te waarborgen. De Managed WiFi-oplossing zorgt voor één dashboard, waardoor beheer van uw WiFi-omgeving eenvoudig en op afstand realiseerbaar is. Met calimiteiten heeft u een 24/7 helpdesk achter de hand en wij verzorgen de installatie van de Managed WiFi-oplossing.

Schaalbaar en verlaging van de kosten

Doordat het een schaalbare oplossing is, zorgt het direct voor een verlaging van de kosten. Begin eenvoudig met een kleine oplossing om deze vervolgens uit te breiden. Onze klanten hebben veel ervaring met de WiFI-oplossing zoals wij deze aanbieden. Vraag gerust naar referenties om de dienst elders te raadplegen.

Aanvullende diensten

De voordelen

  • +2500 Tevreden bedrijven
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Encryptie van data
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl