Online Back-up

Aangezien zekerheid voor OnlineWerkplekken.nl een essentieel aspect is, wordt dit bekrachtigd door het maken van de standaard dagelijkse back-up van uw data op uw Online Werkplek. U hoeft zich bij OnlineWerkplekken.nl dus geen zorgen te maken over de bestanden van uw Online Werkplek. In tegenstelling tot vele andere aanbieders die back-up optioneel aanbieden, zit deze bij OnlineWerkplekken.nl al inbegrepen.

Stel ook data buiten uw Online Werkplek veilig met onze Online Back-up

Veel bedrijven beschikken echter nog over data die niet op deze Online Werkplek is opgeslagen. Ook voor deze data biedt OnlineWerkplekken.nl de mogelijkheid om dit extra veilig te stellen. Middels deze Online Back-up loopt u geen risico op dataverlies van uw belangrijke bestanden en gegevens buiten uw Online Werkplek.

Er is de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit uw Online Werkplek uw gearchiveerde of externe documenten en gegevens veilig te stellen door deze in de Online Back-up te bewaren. Hierdoor wordt de dataopslag handelbaar en kunt u op een gemakkelijke manier gebruikmaken van deze nuttige uitwijkmogelijkheid.

Pakketten Start Basic Normal Pro
Schijfruimte 5.000 MB 10.000 MB 50.000 MB 100.000 MB
Automatisch
Dagelijkse back-up
Extra veilig
Basisprijs € 4,99
per maand
€ 7,99
per maand
€ 24,99
per maand
€ 44,99
per maand
  Offerte Offerte Offerte Offerte

Voorkom dataverlies en kies voor optimale zekerheid

Om schade aan uw bedrijf door middel van dataverlies te voorkomen, is een Online Back-up sterk aan te raden. Met de Online Back-up van Onlinewerkplekken.nl heeft u extra zekerheid dat uw externe bestanden bewaard worden. Om uw belangrijke data te beschermen heeft OnlineWerkplekken.nl gekozen voor een valide oplossing van dataopslag. De ‘Cloud’-omgeving waarin uw data wordt opgeslagen, wordt vastgelegd in een Nederlands datacenter van OnlineWerkplekken.nl.

Bij OnlineWerkplekken.nl staat alle data in eigen beheer en is dus ook niet afhankelijk van leveranciers. Bestanden kwijt? Dat is bij OnlineWerkplekken.nl onmogelijk; met onze cloudopslag behoren verloren bestanden evenals datadiefstal tot het verleden. U krijgt dus de optimale zekerheid als het gaat om uw data.

Meer weten over onze Online Back-up?

Wilt u meer weten over onze Online Back-up en/of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bereiken via e-mail, online chat, telefoon en het contactformulier op onze website. Onze medewerkers kunnen u altijd te woord staan, met u meedenken en eventueel een oplossing aanreiken.

Direct aan de slag met de Online Back-up? U kunt uw belangrijke bestanden al veiligstellen vanaf € 4,99 per maand.

Aanvullende diensten

De voordelen

  • +2500 tevreden klanten
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl