Online Back-up

Aangezien voor OnlineWerkplekken.nl zekerheid een essentieel aspect is, wordt dit bekrachtigt door het maken van de standaard dagelijkse back-up van uw data op uw Online Werkplek. U hoeft zich bij OnlineWerkplekken.nl dus geen zorgen te maken over de bestanden van uw Online Werkplek. In tegenstelling tot vele andere aanbieders die back-up optioneel aanbieden, zit dit bij OnlineWerkplekken.nl al inbegrepen.

Echter veel bedrijven beschikken nog over data die niet op deze Online Werkplek is opgeslagen. Ook voor deze data biedt OnlineWerkplekken.nl de mogelijkheid dit extra veilig te stellen. Middels deze Online Back-up loopt u geen risico om uw bestanden en gegevens buiten uw Online Werkplek verloren te zien gaan. Er is de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit uw Online Werkplek uw gearchiveerde of externe documenten en gegevens veilig te stellen door deze in de Online Back-up te bewaren. Hierdoor wordt de dataopslag handelbaar en kunt u op een gemakkelijke manier gebruik maken van deze nuttige uitwijkmogelijkheid.

Pakketten Start Basic Normal Pro
Schijfruimte 5.000 MB 10.000 MB 50.000 MB 100.000 MB
Automatisch
Dagelijkse back-up
Extra veilig
Basisprijs € 4,99
per maand
€ 7,99
per maand
€ 24,99
per maand
€ 44,99
per maand
  Offerte Offerte Offerte Offerte

Om schade aan uw bedrijf door middel van dataverlies te voorkomen is een Online Back-up sterk aan te raden. Met de Online Back-up van Onlinewerkplekken.nl heeft u extra zekerheid dat uw externe bestanden bewaart worden. Om uw data te beschermen heeft OnlineWerkplekken.nl gekozen voor een valide oplossing van dataopslag. De ‘Cloud’ omgeving waarin uw data wordt opgeslagen, wordt vastgelegd in een datacenter van OnlineWerkplekken.nl.

Aanvullende diensten

De voordelen

  • +2500 Tevreden bedrijven
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Encryptie van data
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl