Verwerkersovereenkomst

Niet anders dan vele andere bedrijven/organisaties is OnlineWerkplekken.nl de afgelopen periode erg druk geweest met de nieuwe wet- en regelgeving ‘’AVG’’. De voornaamste bezigheid voor het team van OnlineWerkplekken.nl is het opstellen en sluiten van verwerkersovereenkomsten voor klanten. Helaas is de overeenkomst nog niet van al onze klanten ontvangen.

Uiteraard doet OnlineWerkplekken.nl er alles aan om te voldoen aan deze wetgeving. Om dit te kunnen verantwoorden is het van belang dat de verwerker en verwerkingsverantwoordelijke een verwerkersovereenkomst afsluiten. Sterker nog, dit is verplicht om aan deze wetgeving te kunnen voldoen. Om klanten een hoop moeite te besparen heeft OnlineWerkplekken.nl een overeenkomst opgesteld. Deze overeenkomst is per mail toegestuurd in een persoonlijke link met het verzoek dit te ondertekenen. Helaas is de overeenkomst nog niet van al onze klanten ontvangen.

Om aan te kunnen tonen dat de klant en OnlineWerkplekken.nl voldoen aan de eis van deze wet- en regelgeving is deze overeenkomst zeer van belang. We willen natuurlijk niet jullie het risico laten lopen een boete te krijgen van de AP.

Hierbij dus nogmaals het verzoek om de overeenkomst te ondertekenen en retour te sturen. Niet ontvangen? Dan sturen wij deze mail graag nogmaals toe. Vraag deze overeenkomst opnieuw op door een mail te sturen naar: support@OnlineWerkplekken.nl.

De voordelen

  • +2500 Tevreden bedrijven
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Encryptie van data
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl