Desktop Online

Met de Online Desktop bent u altijd en overal bereikbaar voor uw klanten. Doordat u flexibel kunt inloggen op uw Online Werkplek, maakt u van elke ruimte uw kantoor.

Desktop Online: overal inloggen op uw eigen computer

Op welke computer u ook inlogt, met de Online Desktop van OnlineWerkplekken.nl kunt u aan de slag alsof het uw eigen computer is. U heeft toegang tot uw eigen bureaublad, bestanden en programma’s, precies met de instellingen zoals u die achterliet. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

Minder investeringen

U hoeft geen investeringen te doen in eigen servers. Daarnaast hoeft u zich niet meer druk te maken over de licenties, updates en standaard software. Bij Online Desktop wordt dit voor u geregeld. Wij installeren de nieuwste versie van uw software en dragen zorg voor onderhoud en monitoring. Investeringen, beheer, licenties etc. zijn kosten waar u niet meer naar om hoeft te kijken.

Meer productiviteit

Daarbij komt ook nog eens dat het werken met Online Desktop ziekteverzuim tegengaat. Medewerkers kunnen net zo eenvoudig thuis en onderweg als op kantoor werken en hebben overal hun eigen programma’s en bestanden bij de hand. Medewerkers kunnen hierdoor productiever werken en zichzelf verder ontwikkelen. Kortom; een virtuele desktop zorgt voor flexibiliteit, kostenbesparing en ontwikkeling van het personeel. Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Meer informatie over Online Desktop?

Wilt u weten over Online Desktop van OnlineWerkplekken.nl en/of vrijblijvend advies? Vul dan onderstaand contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via online chat, telefoon of mail. Onze medewerkers kunnen u altijd te woord staan, bijvoorbeeld om samen te kijken naar een oplossing op maat.

Meer informatie over desktop online aanvragen

De voordelen

  • +2500 tevreden klanten
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl