Over ons

OnlineWerkplekken.nl doet graag mee in het voorstelrondje om klanten een beter beeld te geven van de filosofie en achtergrond van de organisatie. Sinds 2006 is de onderneming actief als IT-onderneming en tot op heden is er aanzienlijk veel ervaring op gedaan op deze markt. Tot dusver heeft de organisatie regelmatig volledige werkplekken van kwaliteit geleverd.

Bedrijfsvoering

OnlineWerkplekken.nl, gevestigd in Zevenaar, stelt de kernwaarden ‘zekerheid en service’ voorop. Dit wordt ondersteund doordat de klanten geen nummertje zijn en te allen tijde persoonlijk worden behandeld door de medewerkers. 

Ontwikkeling

De vraag naar Online Werkplekken groeit sterk en om mee te ontwikkelen richt de onderneming zich op een professionele manier op het leveren van Online Werkplekken. Het in de markt zetten van 'Online Werkplekken met hoge kwaliteit voor een scherpe prijs' is van belang bij OnlineWerkplekken.nl. Om deze hoge kwaliteitsnorm te garanderen is er gekozen voor hardware van hoge kwaliteit. De merken HP, Cisco en Dell worden ingeschakeld om te streven naar de best mogelijke kwaliteit van de producten en diensten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van valide internetverbindingen, bekabeling, switches en servicecontracten om de klanten van OnlineWerkplekken.nl producten en diensten vanuit een hoog segment aan te kunnen bieden.

Datacenters

OnlineWerkplekken.nl heeft verscheidene datacenters in gebruik om de zekerheid van de producten en diensten te waarborgen. Het belangrijkste datacenter is BIT, gevestigd in Ede. OnlineWerkplekken.nl koos voor BIT omdat dit degelijke datacenter naast alle officiële normen die voor een datacenter gelden, een stap verder gaat met brandpreventie, inbraakpreventie en spanningsbeveiliging. Hierdoor ontstaat er een infrastructuur met een voor Nederland uniek kwaliteitsniveau. Indien er sprake is van een storing is deze locatie vlug te bereiken om de kwestie zo snel mogelijk te verhelpen. 

Klantenservice

De voordelen

  • +2500 tevreden klanten
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl