Werken in de Cloud

Het werken in de cloud kent veel voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is toch de flexibiliteit en mobiliteit die het met zich meebrengt. Door werken in de cloud kan er wereldwijd gebruik worden gemaakt van de Online Werkplek, zolang er een internetverbinding is. Wilt u starten met een digitale werkplek in de cloud? Binnen onze Online Werkplek zorgen wij altijd voor maatwerk!

Vergroot de mogelijkheden tot samenwerken

Uw organisatie kan eenvoudig samenwerken in de cloud met de gemakken die u nu ook heeft, mét bijkomende voordeel dat de werkplek overal benaderbaar is. Dit zal zorgen voor het efficiënt inzetten van personeel, beter (online) samenwerken, betere prestaties en net het stapje meer dat u eigenlijk verwacht van uw medewerker. Uit onderzoek is gebleken dat organisaties die in de cloud werken productiever zijn en meer omzet genereren. Tegelijkertijd is onze omgeving kostenbesparend en staan uw bestanden veilig (met data-encryptie) opgeslagen in een Nederlands datacenter. Hierdoor hoeft u nooit meer op uw back-ups te letten.

Voordelen werkplek in de Cloud

 • Maatwerk voor uw organisatie. Wij maken al uw applicaties beschikbaar in de cloud. Geen beperkingen en een heldere prijs.
 • Beveiligd inloggen voor al uw medewerkers via two-way factor authenticatie.
 • De werkplek is beschikbaar vanaf meerdere apparaten zoals een mobiel, tablet en laptop. Dit zorgt voor een hogere productiviteit van uw medewerkers.
 • Uw data is veilig opgeslagen in een Nederlands datacenter en voldoet aan alle beveiligingsnormen.
 • U kunt altijd gebruikmaken van actuele software, zoals Microsoft Office, virusscanners of dergelijke software.
 • Eenvoudig beheer op afstand, waardoor uw medewerkers niet hoeven te wachten bij storingen. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar.
 • Bespaar op de vervelende (herhalende) kosten zoals hardware, software en licenties die u liever met een vast maandbedrag afdekt.
 • Bespaar op de vervelende (herhalende) kosten zoals hardware, software en licensies die u liever met een vast maandbedrag afdekt.
 • Hoge betrouwbaarheid van onze ICT-infrastructuur met 99,99% uptime en wereldwijde toegang.
 • Een schaalbare werkplek in de cloud die eenvoudig op en af te schalen is en meegroeit met uw organisatie.

De mobiliteit en snelheid die beschikbaar is, zorgt er tegenwoordig voor dat op nagenoeg elke plek gewerkt kan worden op de Online Werkplek. Standaard zaken zoals back-ups, databeveiliging en licenties worden voor uw organisatie door ons in orde gemaakt. Hier hoeft u niet meer naar om te kijken en hierdoor kunt u zich richten op hetgeen waar u goed in bent.

Een kostenbesparing voor uw organisatie

Naast flexibiliteit, zorgt het werken in de cloud ook voor kostenbesparing. Grote investeringen, onderhoud en beheer zijn verleden tijd. Daarnaast zorgt het nieuwe werken voor minder ziekteverzuim. Er kan vanuit huis gewerkt worden. Dat scheelt natuurlijk weer in de reiskostenvergoeding. Tegelijkertijd is bescherming van bedrijfsgegevens beter gedekt en dat is natuurlijk extreem belangrijk.

Tarieven bekijken

Meer informatie over werken in de cloud?

Wilt u meer informatie over werken in de cloud en/of vrijblijvend advies? Vul dan onderstaand contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via online chat, telefoon of mail. Onze medewerkers kunnen u altijd te woord staan, bijvoorbeeld om samen te kijken naar een cloudoplossing op maat.

De voordelen van in de cloud werken direct ervaren? Vraag dan gratis de demo van uw Online Werkplek aan. De demo geeft een globale impressie van onze cloud werkplek, waar maatwerk uiteindelijk zal zorgen voor de beste resultaten en geweldige gebruikerservaring. U kunt vrijblijvend gebruikmaken van onze demo!

Demo uitproberen

 

Meer informatie over het Werken in de Cloud aanvragen

De voordelen

 • +2500 tevreden klanten
 • Vrijblijvend uitproberen
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Data extra veilig door encryptie
 • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl