Hosted Exchange

Doordat het moderne werken steeds flexibeler en efficiënter uitgevoerd wordt, is het ideaal als het beheer van uw agenda en e-mail hierin meegroeit. Hosted Exchange van OnlineWerkplekken.nl heeft diverse handige elementen, waardoor u tijd kan besparen met het snelle en moeiteloze beheer van e-mail en agenda.

 • Gebruikers
 • Functies
 • Veelgestelde vragen

Door middel van het inloggen op uw Online Werkplek, kunt u gemakkelijk bij uw e-mail en agenda. Maar OnlineWerkplekken.nl biedt u meer dan dit. Of u nou achter uw bureau zit, onderweg bent, op een beurs staat, bij een klant bent, of thuis werkt: via verschillende apparaten heeft u bij OnlineWerkplekken.nl altijd toegang tot uw gegevens van Exchange. Het grootste voordeel is dat u vanaf iedere locatie bij deze gegevens kan, indien u beschikking heeft over een goede internetverbinding.

Gebruikers Start Basic Normal Pro
Aantal gebruikers 1 1 1 1
Schijfruimte mailbox 500 MB 2.500 MB 5.000 MB 10.000 MB
Exchange 2016
Dagelijkse back-up
Extra veilig
Basisprijs € 3,99
per maand
€ 4,99
per maand
€ 6,99
per maand
€ 7,99
per maand
  Offerte Offerte Offerte Offerte
Gebruikers Start Basic Normal Pro
Aantal gebruikers 1 1 1 1
SSL encryptie
Anti-spam oplossing
Anti-spam
IMAP/POP3
Pushmail
Webacces (OWA)
Meerdere domeinen
Agenda delen
Contacten delen
Mailbox delen
Mobiele apparaten
Controlepaneel
Uitbreidbare schijfruimte
Globale adressenlijst

Op ieder device bij uw e-mail en agenda en altijd up-to-date

Aangezien OnlineWerkplekken.nl op een professionele manier met de klanten meegroeit, zijn er dezelfde mogelijkheden van uw e-mail en agenda voor uw PDA, smartphone, laptop, pc of tablet. Middels een simpele synchronisatie heeft u op al deze apparaten snel toegang tot uw e-mail, agenda en contacten. Bent u bijvoorbeeld bij een klant en moet er een vervolgafspraak gemaakt worden, dan kunt u deze eenvoudig in uw agenda van uw smartphone zetten. Vervolgens zal uw agenda ook up-to-date zijn als u weer inlogt op uw Online Werkplek. Om belangrijke e-mailberichten niet te missen, is het bij Hosted Exchange tevens mogelijk om gebruik te maken van pushberichten. Maak uw Online Werkplek nu compleet met de vele voordelen van Hosted Exchange van OnlineWerkplekken.nl.

Exchange veilig gehost

Bij Hosted Exchange van OnlineWerkplekken.nl worden uw maildiensten, contacten en bestanden ondergebracht in een stabiele en veilige omgeving. Uw gegevens blijven enkel beschikbaar binnen deze omgeving. Wij maken gebruik van data-encryptie (uniek in onze sector) en maken dagelijks een back-up, zodat u ervan verzekerd bent dat uw data veilig is opgeslagen en er geen enkele e-mail verloren gaat.

Online Werkplek met Hosted Exchange uitproberen? Vraag onze gratis demo aan!

Wilt u het gemak ervaren van Hosted Exchange op uw Online Werkplek? Vraag dan onze gratis demo aan. Van onze demo kunt u vrijblijvend gebruikmaken.

Contact opnemen?

Heeft u nog vragen over Hosted Exchange? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. U kunt ons iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bereiken via e-mail, chat, telefoon en het contactformulier op onze website. De medewerkers van OnlineWerkplekken.nl kunnen u altijd te woord staan, met u meedenken en eventueel een oplossing aanreiken.

Veelgestelde vragen

 • Algemeen
  • Hoe kan ik een offerte aanvragen? Wanneer u interesse heeft in de producten van OnlineWerkplekken.nl kunt u een offerte aanvragen via ons offerteformulier.
  • Hoe kan ik een offerte ondertekenen? De offerte kan worden ondertekend onderaan de pagina. Let er hierbij op dat elke pagina van de offerte ondertekend dient te worden. De offerte kan vervolgens per fax of per e-mail terug gestuurd worden.
  • Hoe kan ik jullie bereiken in het geval van een storing? Tijdens kantoortijden kunt u ons gewoon op ons reguliere nummer bereiken. Buiten kantoortijden en in het weekend kunt u ons voor een storing bereiken op het storingsnummer. Het storingsnummer is: .
  • Hoeveel ervaring hebben jullie? Sinds 2006 zijn wij actief in de hostingbranche. Op de markt van complete online werkplekken hebben wij inmiddels ruime ervaring. Voor een professioneel en eerlijk advies kunt u contact met ons opnemen.
  • In welke datacenter staan jullie? Onze hoofdlocatie is BIT te Ede. Daarnaast hebben wij een secundaire locatie in Amsterdam, namelijk euNetworks.
  • Zijn jullie 24/7 te bereiken? Voor storingen zijn van 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Voor overige zaken kunt u ons bereiken op werkdagen van 09.00 - 17.00.
 • Hosted Exchange
  • Wat is Hosted Exchange? Hosted Exchange is een cloudgebaseerde e-maildienst op basis van Microsoft Exchange. Microsoft Exchange is een mailserver die uw contacten, e-mail en agenda’s beheert, synchroniseert en opslaat. Exchange zorgt ervoor dat u vanaf iedere locatie met ieder device toegang heeft tot uw (gedeelde) mailbox, agenda’s, contacten en bestanden. Door de realtime synchronisatie blijven uw apparaten up-to-date.
  • Hoeveel opslagruimte heb ik nodig op mijn Hosted Exchange account? Dit is afhankelijk van de hoeveelheid e-mail die wordt verstuurd en ook van het aantal bijlagen dat te vinden is in deze berichten. Mocht u te weinig opslagruimte hebben, dan kan er op een later tijdstip altijd worden uitgebreid.
  • Kan ik Hosted Exchange gebruiken op mijn Online Werkplek? Hosted Exchange kan prima worden gebruikt op een Online Werkplek. Wij raden dit zelfs aan, omdat Hosted Exchange zeer prettig en eenvoudig is in het gebruik. U kunt slimmer met zakelijke e-mail en agenda’s werken: u plant en beheert eenvoudig afspraken en heeft toegang tot gedeelde agenda’s, contactpersonen en bestanden.
  • Kan ik Hosted Exchange op mijn mobiele telefoon toevoegen? U kunt inderdaad Hosted Exchange op uw mobiele telefoon toevoegen. Afhankelijk van het toestel kunnen de functies wel verschillen. Het wordt dan o.a. mogelijk om uw e-mail, agenda en contacten te beheren op uw mobiele telefoon.
  • Kan ik mijn contacten opslaan in Hosted Exchange? Hosted Exchange beschikt over een adresboek. Hier kunt u al uw contacten in opslaan.
  • Wat kan ik allemaal op mijn mobiele telefoon inzien? Dit is afhankelijk van het toestel dat wordt gebruikt. Op de gemiddelde smartphone kunnen in ieder geval de e-mailberichten, agenda en contacten worden ingezien en beheerd worden.

Aanvullende diensten

De voordelen

 • +2500 tevreden klanten
 • Vrijblijvend uitproberen
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Data extra veilig door encryptie
 • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl