Applicaties in de cloud

Uit onderzoek is gebleken dat organisaties die in de cloud werken productiever zijn en meer omzet genereren. Veel bedrijven zijn onderhand bekend met deze en andere voordelen van werken in de cloud, en stappen over. Samen met OnlineWerkplekken.nl kunt u de best passende online infrastructuur genereren voor uw bedrijf. Al uw gewenste applicaties en documenten worden veilig in de cloud gezet.

Uw applicaties in de cloud staan veilig in Nederland opgeslagen!


Bij OnlineWerkplekken.nl zijn uw applicaties vanzelfsprekend veilig middels een standaard inbegrepen dagelijkse back-up en data-encryptie. Dit laatste is uniek in onze sector. Daarnaast wordt uw data opgeslagen in ons datacenter in Nederland. Belangrijke data blijft dus binnen de landsgrenzen. OnlineWerkplekken.nl gaat gegarandeerd veilig om met data en klantgegevens: ons datacenter en wij zijn immers ISO-gecertificeerd.

 

Tarieven bekijken

Meer informatie over applicaties in de cloud?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een plek in de cloud? Samen met u kijken we naar de best passende oplossing voor uw bedrijf in de vorm van een offerte op maat. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ook direct contact opnemen per telefoon, mail of online chat.

 

Meer informatie over Applicaties in de Cloud aanvragen

De voordelen

  • +2500 tevreden klanten
  • Vrijblijvend uitproberen
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Data extra veilig door encryptie
  • Talloze (maatwerk) mogelijkheden

Tevreden klanten

Referenties OnlineWerkplekken.nl